Doorzoek volledige site
03 november 2020 | KEVIN MOENS

Ook deze keer blijft ecobeton water technologies ter uwer beschikking in woelige tijden

Aan het werk van thuis uit en nood aan informatie over het productgamma van ecobeton water technologies? Het bedrijf gespecialiseerd in watermanagement stelt zijn technische info over zijn producten ter beschikking via de cloudtoepassing ‘ecozone’ en blijft bereikbaar via mail of telefoon voor informatieve bijstand.

ecobeton water technologies biedt met een compleet, innovatief leveringsprogramma en uitgebreide services een antwoord op de hedendaagse maatschappelijke vraagstukken met betrekking tot de noodzaak aan regenwateropvang -en gebruik, proper water en mogelijke oplossingen voor de veranderende klimatologische omstandigheden zoals waterschaarste en wateroverlast

 

Ecozone

In de cloudtoepassing ‘ecozone’ vind je als architect heel wat technische informatie over de productoplossingen van ecobeton water technologies. De documenten kan je zowel online bekijken als downloaden.

Vraag een login aan door jouw mailadres te sturen naar hemelwater@eco-beton.be. Daarna ontvang je een uitnodiging per mail om een account aan te maken.

Een technische vraag? Die beantwoorden ze graag bij ecobeton water technologies. Stuur een mailtje naar dirk.bollen@eco-beton.be of bel naar 0476 33 00 10.