Doorzoek volledige site
14 mei 2020

Handen wassen: de DELABIE oplossingen zonder contact

Binoptic Illustratie | © Delabie

In publieke sanitaire ruimtes vermenigvuldigt het grote aantal gebruikers het risco op besmetting via de handen. Tijdens deze pandemie is een perfecte handhygiëne de eerste en belangrijkste maatregel om zich te beschermen. Ontdek de selectie producten zonder manueel contact die speciaal ontwikkeld werden door DELABIE, en die hygiëne en waterbesparing optimaliseren voor wastafels, urinoirs en toiletten in publieke ruimten.

Verdeler zonder contact voor zeep / hydro- alcoholische gel

Deze elektronische verdeler, zonder manueel contact, kan gebruikt worden met zeep of hydro-alcoholische gel voor het optimaal wassen of desinfecteren van de handen. Het zeer lage energieverbruik maakt een langdurige stroomvoorziening mogelijk met eenvoudige batterijen. Afdekplaat in RVS 304 met slot. Grote inhoud van 1 liter. Snelle installatie en onderhoud.

Verdeler zonder contact voor zeep / hydro-alcoholische gel

 

Wastafelkraan zonder contact - TEMPOMATIC 4

 

Wastafelkraan zonder contact - TEMPOMATIC 4

 

Deze elektronische kraan treedt automatisch, en dus zonder manueel contact, in werking wanneer de handen worden gedetecteerd en voorkomt op die manier de overdracht van kiemen. Dankzij de geïntegreerde batterijen in de kraan, kan de TEMPOMATIC 4 zonder regeling geïnstalleerd worden en in enkele minuten een traditionele kraan vervangen. 

 

Handdoekverdeler per eenheid

 

Handdoekverdeler per eenheid

 

Handen goed drogen is essentieel om een optimale hygiëne te garanderen. Deze handdoekverdeler is het perfecte accessoire. Het bacteriostatisch RVS 304 beperkt de bacteriegroei. Dankzij het anti-verspillingsysteem waarbij slechts één vel per keer verdeeld wordt, is er geen sprake van overconsumptie.

 

Wastafelkraan zonder contact - BINOPTIC

 

Wastafelkraan zonder contact - BINOPTIC

 

Dankzij de infrarood detectie maakt deze elektronische kraan het mogelijk de handen efficiënt en hygiënisch te wassen zonder daarbij de kraan aan te raken. De gladde binnenkant van de uitloop houdt geen bacteriën vast. Het hoge design model is perfect combineerbaar met zowel opbouw- als half-inbouw wastafels.

 

Elektronisch handwasbakje
met zeepverdeler

 

Elektronisch handwasbakje met zeepverdeler

 

Met het SXS handwasbakje, dat uitgerust is met een elektronische mengkraan zonder contact en een zeepverdeler, kunnen de handen optimaal gewassen worden. Het handwasbakje is vervaardigd uit bacteriostatisch RVS 304, waardoor de bacteriegroei beperkt wordt. Batterijen en elektroventiel zijn geïntegreerd in het kraanlichaam, wat een snelle installatie mogelijk maakt.

 

Mechanisch handwasbakje met kniebediening

 

Mechanisch handwasbakje met kniebediening

 

Dankzij een soepele kniebediening (exclusiviteit DELABIE), garandeert dit mechanische SXS handwasbakje dat de handen gewassen kunnen worden zonder manueel contact. Het handwasbakje is vervaardigd uit bacteriostatisch RVS 304, waardoor de bacteriegroei beperkt wordt. Voor meer comfort wordt het water voorgemengd geleverd.

 

Elektronische wastafelmengkraan
met demonteerbare uitloop

 

Elektronische wastafelmengkraan met demonteerbare uitloop

 

Het automatisch in werking treden en stoppen van de elektronische mengkraan voorkomt de overdracht van kiemen via de handen. De wegwerpbare demonteerbare uitloop kan regelmatig vervangen worden om elk risico op besmetting te vermijden. Op de mengkraan kan ook een antibacteriële BIOFIL uitloop geplaatst worden.

 

Filters voor wastafelkraan anti-alle-kiemen

 

Filters voor wastafelkraan anti-alle-kiemen

 

Deze BIOFIL filters voor wastafelkranen leveren water vrij van legionella en andere kiemen. De bescherming van de gebruiker aan het gebruikspunt is onmiddellijk en de beheerder is in overeenstemming met de regelgeving.

 

Urinoirkraan zonder contact - TEMPOMATIC 4

 

Urinoirkraan zonder contact - TEMPOMATIC 4

 

De spoeling van het urinoir treedt automatisch in werking na het vertrek van de gebruiker en dus zonder de kraan te hoeven aanraken. De TEMPOMATIC 4 is uitgerust met een anti-stagnatie elektroventiel en biedt een configureerbare periodieke spoeling. Deze intelligente kraan kan de spoeling aanpassen in functie van het bezoekersaantal.

 

Toiletkraan met directe spoeling zonder contact

 
 

Toiletkraan met directe spoeling zonder contact

 

De spoeling treedt in werking na het vertrek van de gebruiker, en dus zonder manueel contact. Dit toiletsysteem met directe spoeling is direct aangesloten op het waterleidingnet (zonder reservoir) en vermijdt daardoor stilstaand water en bacteriegroei. De spoeling is op elk moment, en zelfs achtereenvolgens, mogelijk en speelt daarmee in op het probleem van intensief gebruik in publieke ruimten.

 

GERELATEERDE DOSSIERS