Doorzoek volledige site
14 mei 2020

C3A-Revit kennismaking online

Onder impuls van de Corona-saga voorjaar 2020 kan de regelmatig herhaalde C3A-Revit Kennismakings-Infosessie in deze periode niet doorgaan in het C3A-cursuslokaal, maar als compensatie is deze infosessie als een reeks van drie opeenvolgende Video-opnames uitgewerkt. Zodat geïnteresseerden toch een gedetailleerde klare kijk kunnen krijgen op de mogelijkheden met Revit en de bijhorende C3Awerkmethodiek.

C3A is al vanaf 2004 de (r)evolutie naar BIM met Revit aan het meemaken en aansturen.  Er is zowel een REVIT 2021 LT als een Full REVIT 2021 beschikbaar, samen met de sterk evoluerende C3A-Extensies. In deze infosessies van enkele uren kan C3A de krachtlijnen van Revit (zowel LT als Full) én de bijhorende C3A-Extensies heel praktisch verduidelijken én dit kaderen in zijn ruimere BIM-context.

Ook in coronatijden zijn de infosessies beschikbaar. Drie video's van elk ongeveer één uur zijn opgevat als een drieluik, die in de juiste volgorde moeten doorgenomen worden, maar ... niets belet om bepaalde fragmenten achteraf nog eens in detail na te kijken. En ... uiteraard kan je dit geheel in fragmenten bekijken (en herbekijken) naar wens ...

Bekijk de video's en lees meer op de website van C3A.

GERELATEERDE DOSSIERS