Doorzoek volledige site
03 juni 2020 | KEVIN MOENS

Waarom gebruikt BOGDAN & VAN BROECK ArchiCAD als primaire software?

Het antwoord op deze vraag kom je te weten tijdens het online event ‘Vallen en opstaan met BIM’, georganiseerd door KUBUS en architectura.be. BOGDAN & VAN BROECK, BOW architecten en GDesign Architecten brengen hun BIM-verhaal.

BIM is tegenwoordig alles wat de klok slaat: een overstap lijkt haast onvermijdelijk. Maar levert het nu effectief zoveel voordeel op als iedereen loopt te roepen?

Drie totaal verschillende architectenbureaus - Bogdan & Van Broeck, BOW architecten en GDesign Architecten - gingen je voor en brengen hun verhaal: hoe beleefden ze de overstap? Betekende het een meerwaarde en welke valkuilen kwamen ze tegen? Ze vertellen het vanuit hun eigen ervaring.

 

ArchiCAD als primaire software bij BOGDAN &VAN BROECK

Na uitgebreid onderzoek schakelde het bureau BOGDAN & VAN BROECK eind 2017 over op ArchiCAD. “We hebben ondertussen 11 licenties”, vertelt Laura Janssens, engineer architect bij BOGDAN & VAN BROECK. “We gebruiken ArchiCAD als primaire software voor de uitwerking van een project. Nieuwe projecten worden opgestart in ArchiCAD, lopende projecten werden bij een volgende fase omgezet. De manier waarop we de omschakeling hebben aangepakt, de voordelen van de software maar soms ook de minpunten ervan bespreken we tijdens het online event ‘Vallen en opstaan met BIM’.”

 

Praktische gegevens

  •  Datum: donderdag 18 juni
  • Aanvang: 14u00
  • Einde: 16u30
  • Deelname: Gratis na registratie

 

Aanmelden

Wil je dit online event bijwonen?
Deelname is gratis, registreer nu

GERELATEERDE DOSSIERS