Doorzoek volledige site
03 juni 2020

ACO Garden stelt enkele nieuwe producten voor

Nu het openbaar leven zich stilaan opnieuw op gang trekt, voegt ACO Garden twee nieuwigheden toe aan het assortiment: Europoint en Infiltra 2.0.

Europoint

Vele huizen hebben een waterkaantje aan de achterdeur, het is dan praktisch als er een afvoerput onder zit. De Europoint afvoerput is de verbeterde versie van wat voorheen “Gallo” heette. Europoint is een afvoerput uit polyesterbeton die makkelijk te plaatsen is in elk type buitenverharding. Het grote voordeel is dat deze afvoerput modulair is waardoor de inbouwhoogte geen beperking meer hoeft te zijn.

Meer info op: https://acogarden.be/nl/product/europoint

 

Infiltra 2.0

ACO houdt de klimaatveranderingen sterk in het oog. Het streven naar een klimaatbestendige tuin wordt alsmaar belangrijker. Daarom komt ACO met een nieuw infiltratiesysteem op de markt. Infiltra 2.0 is een infiltratiekrat die ingebouwd wordt in de grond waarin een grote hoeveelheid regenwater kan worden opgevangen. Het water wordt langzaam weer aan de bodem afgegeven. Infiltra 2.0 is een eenvoudig op te bouwen krattensysteem, vervaardigd uit kunststof met bijhorende geotextiel. De kratten zorgen voor een buffercapaciteit van 205 liter per unit van 60 x 60 cm.

Meer info op: https://acogarden.be/nl/product/infiltra