Doorzoek volledige site
15 juni 2020

'Vliegtuigbanden' vervangen door oprolbare emco-entreematten

Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco

In winkelcentrum Stockel Square zijn onlangs de vier entrees esthetisch opgefleurd met nieuwe emco entreematten. De bestaande gesloten entreematten op basis van vliegtuigbanden zijn vervangen door open oprolbare entreematten. Daardoor geschiedt het onderhoud en het reinigen een stuk effectiever. Bovendien wordt veel minder vuil en vocht naar binnen gelopen, hetgeen bespaart op schoonmaakkosten van de binnen gelegen ruimten.

Stockel Square is gelegen in het hart van de gemeente Sint-Pieters-Woluwe en grenzend aan Stockel Village, een bruisende wijk met een aanvullend handelsaanbod en talrijke restaurants.

Nadine Vandenbroucke, shopping center manager van Stockel Square, managed by MVGM Property Management Belgium B.V.: “Over de functionaliteit van de oude entreematten waren wij niet tevreden. De matten waren lastig schoon te maken en er werd te veel vuil en vocht naar binnen gelopen. Op advies van emco Benelux hebben wij voor de robuuste entreemat emco Marshall Original 522 OS/R gekozen. Deze heeft verstevigde aluminium profielen, waardoor de entreemat zeer geschikt is voor extreme belastingen zoals bij ons shoppingcentre, maar ook voor luchthavens, ziekenhuizen en stations."

Vandenbroucke vervolgt: "De profielen zijn uitgerust met hoogpolige tapijtstroken en uitermate geschikt voor de opname van fijn vuil en vocht. Om alle entrees een spannend contrast te geven hebben wij voor de kleur koningsblauw gekozen. Deze felle kleur staat voor diepgang, rust, vrede, liefde, rechtvaardigheid, waarheid en trouw, en geeft de entrees bovendien een koninklijk tintje!”

Nadine zegt verder: “de nieuwe emco entreematten zijn open en daardoor valt een deel van het vuil er doorheen. Na het schoonzuigen is de mat eenvoudig op te rollen en kan het onderliggende vuil met een bezem worden verwijderd. Daardoor geschiedt het onderhoud optimaal en tegen lage kosten. Bovendien kunnen de tapijtstroken worden vervangen. Dit is wel zo handig bij brandvlekken door sigaretten, kauwgom of oliesporen!”

GERELATEERDE DOSSIERS