Doorzoek volledige site
01 juli 2020

Spijker uw kennis bij voor de markt van morgen!

Architect : VLA Architecture Illustratie | Bernard Boccara

Leefmilieu Brussel heeft zijn nieuw programma met opleidingen en seminaries bekend gemaakt. Architecten actief in het Brussels Hoofdstedelijk gewest die willen bijleren over duurzame gebouwen kunnen zich vanaf nu inschrijven. De opleidingen gaan van start midden september.

Voor wie?
Bouwprofessionals actief in Brussel: architecten, studiebureaus, ingenieurs, professionele bouwheren, promotoren, beheerders van gebouwen, syndici, aannemers,…

 

Haal voordeel uit de internationaal erkende Brusselse knowhow
Al onze seminaries en opleidingen worden geleid door specialisten op het vlak van duurzaam bouwen en renoveren in het Brussels Gewest.

 

Neem deel aan werfbezoeken
De werfbezoeken worden op maat geselecteerd en steeds begeleid door actoren die bij het project betrokken zijn.

 

Ontdek de laatste tendensen en regelgeving
De seminaries en opleidingen vormen de ideale gelegenheid om op de hoogte te blijven van de actuele regelgeving en de technische mogelijkheden voor uw projecten.

 

Schrijf u hier in ! 
www.leefmilieu.brussels/opleidingendubo

 

Praktisch

Van 0,5  tot 4 dagen
aan €50 per dag,
in het BEL van Leefmilieu Brussel (Thurn & Taxis site)
opleidingendubo@leefmilieu.brussels

 

Covid - 19: Om alle seminars en trainingen op een veilige manier te organiseren, treft Leefmilieu Brussel alle nodige voorzorgsmaatregelen en volgt ze de gezondheidsaanbevelingen op. In geval van annulering of nieuwe aanpassingen, zullen alle ingeschrevenen zo snel mogelijk per e-mail op de hoogte worden gebracht.