Doorzoek volledige site
05 augustus 2020 | MICHEL CHARLIER

Voormalig kantoorgebouw in Sint-Lambrechts-Woluwe wordt appartementsgebouw

Illustratie | Yvan Glavie for Inclusio
Gelijkvloer. Illustratie | DDS+

In de Brusselse gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe wordt een voormalig postmodern kantoorgebouw circulair verbouwd tot een woonproject met 80 betaalbare huurappartementen. De bestaande draagstructuur en het merendeel van de gevels en circulatiekernen blijven behouden, een groot deel van de gedemonteerde binnenuitrusting zal lokaal worden hergebruikt of internationaal worden doorverkocht en de nieuwe interieurafwerking werd gekozen op basis van een lange levensduur en is demonteerbaar. Het project kreeg de naam Pleïaden 71 en is een ontwerp van DDS+.  Pleïaden 71 is laureaat van Be.Circular 2019. 

Lees verder op circubuild.be