Doorzoek volledige site
13 augustus 2020

C3A geeft webinar gewijd aan SketchUp PRO met Layout 2D en Enscape 3D

In januari 2020 heeft Trimble de nieuwste versie 2020 van SketchUp PRO gereleased. Daarom organiseerde C3A in februari enkele vervolmakings-workshops exclusief voor de C3A-SketchUp PRO-gebruikers. Gecombineerd met de SketchUp PRO Classic Sunset conversie-promotie (momenteel nog mogelijk tot 24 september 2020) herhaalt C3A deze update-workshop nog eens als een online webinar op 19 augustus 2020 van 14 tot 17 uur. Op deze sessie wil C3A  uiteraard het nieuws met de recentste SketchUp PRO release 2020 toelichten, maar ook enkele heel praktische presentatie-mogelijkheden van SketchUp-projecten uitdiepen: 2D via de nieuwe Layout  en 3D t.e.m. VR via Enscape.

Enkel bij SketchUp PRO is een aparte applicatie Layout bijgevoegd die u toelaat uw project (en andere dingen) te layouten ter voorbereiding van uw prints, dit is ook dé methode om uw SketchUp-realisaties met de beste kwaliteit op papier te krijgen. LayOut Presentaties bestaan uit één of meerdere pagina’s die a.h.w. een aantal pagina’s in een te presenteren boek of slides in een presentatie vormen (afhankelijk van of u uw project op papier of digitaal wil presenteren). Met de recentste releases van SketchUp PRO werd deze Layout stelselmatig geoptimaliseerd. Vandaar dat C3A specifiek aandacht willen spenderen aan de 2D-presentaties van uw SketchUp PRO-projecten.  

Aanvullend op de 2D-presentaties introduceert C3A op deze workshops ook Enscape 3D: een Real-Time Rendering Plugin voor zowel SketchUp PRO als REVIT, met de snelste renderings én de meest eenvoudige, interactieve en gebruiksvriendelijke besturing. Het wordt helemaal leuk en interactief als je over een Virtual Reality Headset ( zoals een VR, HTC Vive, Oculus Rift ... ) beschikt, en vanuit SkecthUp uw headset kan activeren om virtueel in uw project rond te wandelen.

Meer info over het programma en een link om in te schrijven kan u terugvinden op de C3A-website.

GERELATEERDE DOSSIERS