Doorzoek volledige site
26 augustus 2020

Häfele Free space: minder volume, meer vrije ruimte

Illustratie | Häfele
Illustratie | Häfele

De innovatieve Free space van Häfele biedt een volledig nieuwe bewegingsvrijheid. Dit geeft meer mogelijkheden in het visuele en technische ontwerp van meubels. De nieuwe Free space bouwt voort op de uitstekende producteigenschappen van de bestaande Free familie en biedt met zijn unieke ontwerp de slimste combinatie van minder en meer in de wereldwijde interieurmarkt. Ontdek Häfele Free space 1.11 voor standaardtoepassingen met greep en Häfele Free space 1.8 push voor greeploze fronten.

Free space kenmerkt zich door een uiterst compact formaat, dat hand in hand gaat met een fijn, discreet maar tegelijkertijd uniek design. Dit "minder" creërt "meer" plaats en opbergruimte in het meubilair, maakt grote afdekkappen overbodig en opent ook nieuwe mogelijkheden voor modern meubeldesign, zoals meer comfort bij  ondiepe kasten.

 

Uitstekend productdesign

Dankzij het compacte ontwerp biedt de Häfele Free space meer opbergruimte in het meubilair dan alle andere modellen in zijn klasse. Met zijn innovatieve productontwerp heeft Free space ook verschillende prijzen gewonnen.

GERELATEERDE DOSSIERS