Doorzoek volledige site
02 september 2020

Carpentier organiseert gratis opleidingssessie

Carpentier organiseert op zaterdag 19 september opnieuw een 'Carpentier Academy', een gratis opleidingssessie voor bouwprofessionals. Het opleidingsprogramma werd tijdens de coronacrisis tijdelijk on hold gezet, maar nu pikt Carpentier de draad opnieuw op. 

De Carpentier Academy is een gratis opleidingssessie voor schrijnwerkers, interieurbouwers, architecten, tuinaanleggers, aannemers, etc. Tijdens deze sessie kunt u kennismaken met de innovatieve materialen en systemen van Carpentier. De focus ligt vooral op de praktische uitvoering. We tonen u hoe u met behulp van onze app de gewenste houtconstructie in 3D kunt visualiseren en meteen een offerte kunt maken voor uw klant. Daarnaast leren we u ook hoe u eenvoudig en snel een gevel, terras of omheining kunt plaatsen of verwijderen dankzij ons QuickClip®-systeem.

Interesse om deel te nemen? Aarzel dan niet langer en schrijf u meteen in, want er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. Omwille van de maatregelen in het kader van het coronavirus houdt Carpentier de groep beperkt. Uiteraard worden de nodige voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Snel zijn is dus de boodschap!

 

Praktische info

Datum: zaterdag 19 september 2020, van 8.00 u. tot 12.00 u.
Locatie: Carpentier Hardwood Solutions nv, Abeeldreef 15, 8760 Meulebeke