Doorzoek volledige site
02 september 2020

De aandacht leggen op hemelwater met lunch & learn-sessies

Illustratie | © ecobeton water technologies

Met gerichte lunchmeetings wil ecobeton water technologies grote en kleine architectenbureaus informeren over de oplossingen die de firma in petto heeft op vlak van hemelwater. Het motto is eenvoudig: ‘you eat your lunch, we feed your mind’. Ook coronaveilige sessies, via het internet, zijn mogelijk.

Met deze infosessies wil ecobeton water technologies de nadruk leggen op hemelwater. Het thema wordt steeds belangrijker voor de architect. De jongste jaren is droogte en waterschaarste ook in België een steeds groter probleem geworden. De verwachting is dat de omvang van deze problematiek de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Ook de architecten moeten met deze veranderende situatie rekening houden. ecobeton water technologies is specialist in de materie. Het bedrijf kan rekenen op 110 jaar aan ervaring en expertise op vlak van regenwateropvang- en gebruik. ecobeton water technologies dimensioneert klimaatadaptief: nu al wordt rekening gehouden met de manier waarop het in de toekomst zal regenen. Ook dat wil ecobeton water technologies graag verduidelijken aan architectenbureaus.

De opleiding kan ook vanop afstand, via het internet, gevolgd worden. Een goede zaak voor de bureaus die vanwege het coronavirus liever nog wat afstand bewaren.

Inschrijven voor de lunch & learn-sessies kan via: anja.swinkels@ecobeton.be of 011/70.28.60.