Doorzoek volledige site
14 september 2020

Tuingevoel, comfort en gezelligheid in één? Ga voor een woonuitbreiding

Illustratie | © Sapa

Met de mooie nazomeravonden brengen mensen graag veel tijd door op het terras. Toch is het soms te fris om buiten te blijven zitten. Het buitengevoel kan echter perfect gecombineerd worden met het comfort binnenhuis. Hoe dan? Al eens aan een woonuitbreiding gedacht?

Een woonuitbreiding is een extra leefruimte als verlengde van de tuin met het comfort en de gezelligheid van jouw woonkamer. En je haalt meer licht in huis. Bovendien oerdegelijk door de aluminium constructie met Sapa profielen.

Een extension wordt door de verandabouwer, de Sapa AluminiumVakman, ontworpen en volledig ingericht met (schuif)ramen en lichtstraten, isolatie, verlichting, verwarming, vloertegels, ventilatie en zonnewering naar wens. Hij helpt bij de keuze van design: strak en modern of eerder landelijk rustiek. 

De veranda-oplossingen van Sapa zijn sowieso heel eenvoudig te combineren met alle raam-, deur- en schuifraamsystemen uit het Sapa-gamma.

Wat maakt een woonuitbreiding zo aantrekkelijk en rendabel?

⭐️ Een extra leefruimte zoals een keuken of zithoek passend bij elke stijl: rustiek, hedendaags, industrieel, e.a.

⭐️ Maatwerk: een Sapa woonextentie die beantwoordt aan de stijl van de bewoner en die van de woning. 

⭐️ Grote glaspartijen waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt en de woonuitbreiding baadt in natuurlijk daglicht. 

⭐️ Comfort in elk seizoen: in een veranda is het hele jaar door aangenaam vertoeven dankzij een zeer goede isolatie die vergelijkbaar is met de isolatie van de woning: schrijnwerk met een hoge thermische performantie en superisolorende beglazing. 

⭐️ De Sapa AluminiumVakman maakt een ontwerp dat perfect past bij de bestaande woning en de woning een meerwaarde geeft. In de kleur en stijl die de bewoner wenst. 

⭐️ Duurzame en kwalitatieve materialen: aluminium is 100% en oneindig recycleerbaar, een licht en sterk materiaal en weerbestendig. 

GERELATEERDE DOSSIERS