Doorzoek volledige site
16 maart 2013 | SIMON SCHREURS

BTicino presenteert nieuwe LivingLight Air-afdekplaat

BTicino stelt de nieuwe afwerking Puur Wit voor binnen het gamma LivingLight AIR. Daarmee bevestigt BTicino zijn reputatie als trendsetter voor installaties die de grenzen van de avant-garde voortdurend verleggen. BTicino, het merk van de Franse Legrand Group die hoog inzet op R&D, positioneert zich op wereldvlak als marktleider van laagspanningsapparatuur.
BTicino stelt de nieuwe afwerking Puur Wit voor binnen het gamma LivingLight AIR. BTicino bevestigt daarmee zijn reputatie als trendsetter voor installaties die de grenzen van de avant-garde voortdurend verleggen. BTicino, het merk van de Franse Legrand Group die hoog inzet op R&D, positioneert zich op wereldvlak als marktleider van laagspanningsapparatuur.

‘Slank’ design

De nieuwe afdekplaat Puur Wit wordt aangeboden als matte Zamak-afwerking in wit (RAL 9003). Puur Wit is beschikbaar in versies voor 2, 3, 4, 7 en 3+3 modules. De afdekplaten dienen geïnstalleerd te worden op Italiaanse inbouwdozen.


Het LivingLight AIR-gamma - onderdeel van de reeks LivingLight - bestaat uit ultrafijne afdekplaten, minder dan 5 mm dik, en past volledig in de hedendaagse designtrend om alles alsmaar dunner te maken. De verfijnde, exclusieve selectie van afwerkingen en materialen creëren een esthetische meerwaarde. Het ontwerp van de axiale bedieningsmechanismen vormt een harmonieus geheel met de AIR-afdekplaten.