Doorzoek volledige site
27 maart 2013 | FRAUKE GEVAERT

DORMA presenteert de ITS 96 FL en de XS-Pro cilinder op Architect@Work

DORMA presenteert op zijn stand op Architect@Work in Kortrijk en Luik de vrijloopdeursluiter ITS 96 FL en de XS-PRO toegangscontrole. Over de ITS 96 FL maakte het al eerder reclame, maar het product is binnenkort pas leverbaar. De XS-Pro is nieuw in het gamma van de toegangscontrole van DORMA en komt wellicht pas in het najaar op de Belgische markt.
DORMA presenteert in op zijn stand op Architect@Work in Kortrijk en Luik de vrijloopdeursluiter ITS 96 FL en de XS-PRO toegangscontrole. Over de ITS 96 FL maakte het al eerder reclame, maar het product is binnenkort pas leverbaar. De XS-Pro is nieuw in het gamma van de toegangscontrole van DORMA en komt wellicht pas in het najaar op de Belgische markt.

 


ITS 96 FL

De ITS 96 FL is een nieuwe inbouwdeursluiter met een vrijloopfunctie. Een vrijloopfunctie laat de gebruiker toe om brand- en rookwerende binnendeuren te openen en te sluiten zonder dat weerstand optreedt. De functie wordt al vanaf een openingshoek van 0° geactiveerd. Enkel in geval van brand zal de deursluiter de deur automatisch sluiten. Met zijn compacte afmetingen en onzichtbaar elegant design is de ITS 96 FL gemakkelijk te integreren in elke deur op raamkozijn. De deursluiter is enkel zichtbaar bij het openen van de deur. Zowel enkele als dubbele binnendeuren met deurbreedtes tot 1400 mm en een maximaal deurgewicht tot 180 kg kunnen voorzien worden van de deursluiter.

    

De ITS 96 FL en de XS-Pro cilinder


XS-Pro cilinder

Ook de XS-Pro cilinder is compact en discreet. Dit product controleert online of offline de eenzijdige of tweezijdige toegangen op zowel binnen- als buitendeuren en bepaalt wie waar en wanneer binnen mag. De toegangscontrole doet ook dienst als een beveiliging van brand- en vluchtwegdeuren en is waterbestendig. De toepassing is bovendien geschikt voor glazen deuren waar de bekabeling niet zichtbaar mag zijn. De XS-Pro is aansluitbaar op sloten voor europrofielcilinders.