Doorzoek volledige site
10 april 2013 | JAN DANEELS

Architectura en Rockfon geven 15 duo-tickets weg voor ARCHITECT@WORK

Architectura en Rockfon geven 15 duo-tickets weg voor ARCHITECT@WORK, dat plaatsvindt op 25 en 26 april in Kortrijk XPO. De exclusieve beurs voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers stelt naar jaarlijkse gewoonte een karrenvracht productinnovaties voor die door een strenge commissie van specialisten uit de sector worden geselecteerd. Zin in een gratis bezoek? De 15 eersten krijgen twee gratis kaarten toegestuurd!
Architectura en Rockfon geven 15 duo-tickets weg voor ARCHITECT@WORK, dat plaatsvindt op 25 en 26 april in Kortrijk XPO. De exclusieve beurs voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers stelt naar jaarlijkse gewoonte een karrenvracht productinnovaties voor die door een strenge commissie van specialisten uit de sector worden geselecteerd. Zin in een gratis bezoek? De 15 eersten krijgen twee gratis kaarten toegestuurd!Gratis kaarten

ARCHITECT@WORK biedt straightforward informatie aan architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers, organiseert tal van interessante seminars, geeft ruimte aan architectuurfotografie en heeft aandacht voor duurzaam bouwen. Wil u graag twee gratis kaartjes ter waarde van 30 euro elk bemachtigen, stuur dan zo snel mogelijk een mail naar annemie@architectura.be. met de vermelding 'Vrijkaarten Architect@Work2013' in de titel. Voor een uitgebreide planning van de beurs kan u hier terecht, of natuurlijk op de website van ARCHITECT@WORK.