Doorzoek volledige site
19 oktober 2020

Binoptic wastafelkraan van Delabie in mat zwart

Illustratie | DELABIE

Delabie slaat een belangrijke brug tussen design, architectuur en functionaliteit in openbare ruimten zoals musea, restaurants, kantoren en luchthavens. Een vernieuwende ervaring waarin doeltreffendheid en elegantie verenigd zijn zoals bij de nieuwe mat zwart verchroomde uitvoering van de elektronische Binoptic kraan.

Dankzij de combinatie van functionaliteit en esthetiek werd de Binoptic reeds meermaals gekozen en geïnstalleerd in publieke ruimten: de internationale luchthaven van Abu Dhabi, de Incity-toren in Lyon, de Europese Metropool van Rijsel, het nieuwe Tai Kwun centrum voor erfgoed en kunst in Hongkong en de Majunga-toren in La Défense, nabij Parijs. Dit assortiment bewijst aan de vereisten in openbare ruimten te voldoen.

De mat zwarte versie van het BINOPTIC assortiment doet zijn intrede in openbare ruimten. Het ontwerp is vervaardigd uit 100 % mat zwart chroom met optimale weerstand tegen intensief gebruik. De kraan biedt eveneens 90 % water- en energiebesparing en een totale hygiëne: gebruik zonder manueel contact, dagelijkse antibacteriële spoeling en een uitloop met gladde binnenkant. Niets ontbreekt aan dit geheel van technologische voorzieningen.

 

Volledig zwart

Vervolledig de BLACK BINOPTIC look met de hygiëne accessoires in RVS 304 en mat zwarte uitvoering.

Elektronische verdeler voor vloeibare zeep muurmodel 
Voor vloeibare zeep of hydro-alcoholische gel

 HIGHFLOW handendroger met dubbele luchtstraal 

GERELATEERDE DOSSIERS