Doorzoek volledige site
20 oktober 2020

Installeer de Poujoulat-oplossingen stap voor stap

Poujoulat maakt het leven van installateurs en professionals gemakkelijker met de publicatie van verschillende video's, waarin wordt uitgelegd hoe ze de Poujoulat-oplossingen stap voor stap kunnen installeren.

Met de installatiehandleidingen die Poujoulat aanbiedt, kan u de verschillende montagefasen van verschillende Poujoulat-systemen ontdekken.

 

Coqisol

Het Coqisol-systeem versterkt de isolatie en luchtdoorlaatbaarheid van gebouwen door de muur heen.

 

Voeren-Aansluiten

Deze video toont verschillende configuraties voor het voeren van een bestaand kanaal en de aansluiting van een verwarmingstoestel: flexibele schouwvoering, geïsoleerde flexibele schouwvoering en starre schouwvoering; geëmailleerde aansluiting voor een houtkachel en aansluiting van een inbouwhaard met Kitinox.

 

Efficience

Efficience, een gesloten driewandig en geïsoleerd kanaal, is ontworpen voor houtverwarmingen met een hoog rendement, d.w.z. met kanaalluchtaanzuiging. Het kan worden aangesloten vanaf de bovenkant of de achterkant van het apparaat.

 

PGI

Het PGI-systeem is een concentrisch rookkanaal dat ontworpen is voor de aansluiting van pellettoestellen. Het zorgt zowel voor de toevoer van verbrandingslucht van buiten naar het toestel als voor de afvoer van rook naar buiten.

GERELATEERDE DOSSIERS