Doorzoek volledige site
17 juni 2013 | KEVIN MOENS

Protect maakt wegwijs in nieuwe overheidsopdrachtenregelgeving

Vanaf 1 juli 2013 wordt de nieuwe overheidsopdrachtenregelgeving ingevoerd. Nicheverzekeraar Protect gaf daarom 4 opleidingssessies in Gent rond het thema overheidsopdrachten. Voor deze sessies kon Protect rekenen op de expertise van Meester R. Honoré, vennoot bij advocatenkantoor Uniqum te Kortrijk, en zijn medewerkster Mevr. N. Vercruysse, eveneens vennoot bij advocatenkantoor Uniqum. 78 verzekerden woonden deze sessies bij.
Vanaf 1 juli 2013 wordt de nieuwe overheidsopdrachtenregelgeving ingevoerd. Nicheverzekeraar Protect gaf daarom 4 opleidingssessies rond het thema overheidsopdrachten.


Meester R. Honoré leidde de sessies in goede banenRegelgeving

Het is in dit kader dat Protect 4 opleidingssessies voor haar klanten organiseerde rond het thema Overheidsopdrachten in Gent, naar aanleiding van het van kracht gaan van de nieuwe overheidsopdrachtenregelgeving vanaf 1 juli 2013.

Voor deze sessies kon Protect rekenen op de expertise van Meester R. Honoré, vennoot bij advocatenkantoor Uniqum te Kortrijk, en zijn medewerkster Mevr. N. Vercruysse, eveneens vennoot bij advocatenkantoor Uniqum. 78 verzekerden woonden deze sessies bij.
Juridische studiedienst

Protect is nicheverzekeraar in de bouwwereld en biedt haar klanten en architecten ondersteuning en bescherming in hun dagdagelijkse activiteiten door onder meer een juridische studiedienst en seminaries over een bepaalde problematiek of een nieuwe ontwikkeling in de bouwsector. Dit met als doel concrete tips mee te geven, die onmiddellijk in de praktijk toegepast kunnen worden.