Doorzoek volledige site
27 oktober 2020

Geluiddempend volledig gegoten polyurethaan vloersysteem

Illustratie | © MBS

De Pu-gietvloer MasterTop 1327 van Master Builders Solutions is een volledig naadloos geluiddempend vloersysteem die een aangenaam loopcomfort met een exclusieve design en uitstekende geluiddempende eigenschappen combineert. Deze PU-gietvloer biedt heel wat voordelen op gebied van ruimte akoestiek, applicatie, design en duurzaamheid: dankzij de geluiddempende laag wordt de verticale gleuidstransmissie  zoals contactgeluid verminderd van 16 dB tot 20 dB, hetgeen resulteert in een aangename leef- en werkomgeving.

Maximale creativiteit

De innovatieve geluiddempende laag wordt gegoten, evenals de andere componenten van MasterTop 1327. Het aanbrengen van de vloer is vereenvoudigd, vooral in ruimtes met complexe vormen. Bovendien maakt het gieten een maximale creatieve vrijheid en individuele vloerdesigns op gebied van ontwerp en kleuren mogelijk. Het vloersysteem is beschikbaar in een ruim gamma aan RAL-kleuren.

 

Duurzaam vloersysteem

MasterTop 1327 draagt eveneens bij tot een optimale binnenluchtkwaliteit. Het beantwoordt aan de lage emissienormen volgens de AgBB standaard en is goedgekeurd voor gebruik in BREEAM eco-gecertificeerde gebouwen.

Dankzij de hoge duurzaamheid en het makkelijk onderhoud zijn de levenscycluskosten laag.

 

BIM-objecten

Architecten, ontwerpers en projectingenieurs kunnen gebruik maken van het BIM-model van dit vloersysteem.

https://bit.ly/3osSTk3

Meer informtie over PU gietvloeren MasterTop

https://bit.ly/3jrK8mN

GERELATEERDE DOSSIERS