Doorzoek volledige site
29 oktober 2020

REHAU presenteert het schuifsysteem SYNEGO SLIDE

Grote schuifelementen zijn erg populair en zijn visuele blikvangers. Met het parallelschuifsysteem SYNEGO SLIDE biedt REHAU hiervoor nu een ideale oplossing. Illustratie | © REHAU
SYNEGO SLIDE is voorzien van een onderhoudsvriendelijk HDF-oppervlak en biedt meer dan 220 mogelijke kleur- en oppervlaktevarianten. Met een grijs basiselement en de aluminium voorzetschalen van de serie KALEIDO COVER kan een elegante aluminiumlook worden Illustratie | © REHAU
Het schuifsysteem SYNEGO SLIDE is elegant, plaatsbesparend en voordelig – ook in de raamvariant. Illustratie | © REHAU
Met SYNEGO SLIDE zijn doorgangsbreedtes van 1,9 meter mogelijk. Elementgroottes tot 4 x 6 meter zijn geschikt voor de uitvoering van middelgrote formaten. Illustratie | © REHAU

Grote schuifelementen worden overal ter wereld als een architectonisch hoogtepunt gezien en worden steeds populairder. Vooral tegen de achtergrond van woningen die steeds kleiner worden, vormen schuifelementen een optimale plaatsbesparende oplossing omdat ze de woonruimte niet nog meer verkleinen. Met het schuifsysteem SYNEGO SLIDE biedt REHAU hiervoor nu een oplossing.

Grote schuifelementen zijn erg populair en zijn visuele blikvangers. Hun grote voordeel is ook dat ze plaatsbesparend opengaan. Tegelijk moeten ze echter aan strenge eisen voldoen op het vlak van dichtheid, duurzaamheid, soepele werking en veiligheid. De nieuwe schuifoplossing SYNEGO SLIDE van REHAU voldoet aan al deze eisen.

 

Perfecte afsluiting

Dankzij een volledig rondom lopende dichting sluit SYNEGO SLIDE perfect af. De inbouwdiepte van 80 millimeter en beglazing tot 51 millimeter maken het systeem zeer energiezuinig. Dankzij een innovatieve sluitbeweging laten de elementen zich gemakkelijk en comfortabel met weinig spierkracht schuiven. De beslagelementen zijn onzichtbaar geplaatst en garanderen een optimale werking zonder het visuele beeld te verstoren.

SYNEGO SLIDE onderscheidt zich door zijn duurzaamheid en beduidend lagere storingsgevoeligheid in vergelijking met schuif-kiepdeuren. Net als alle profielen uit de SYNEGO systeemfamilie is SYNEGO SLIDE voorzien van een onderhoudsvriendelijk HDF-oppervlak. Het KALEIDO COLOR kleur- en oppervlaktesysteem met meer dan 220 mogelijke varianten komt tegemoet aan alle ongewone eisen. Met een grijs basiselement en de aluminium voorzetschalen van de serie KALEIDO COVER kan bovendien een elegante aluminiumlook worden gecreëerd die toch de voordelen en functionaliteiten van polymeerprofielen biedt.

Met SYNEGO SLIDE zijn doorgangsbreedtes van 1,9 meter haalbaar. Een maximale elementbreedte tot 4 meter en een elementhoogte tot 2,6 meter zijn ideaal om middelgrote formaten uit te werken. Deze innovatieve systeemoplossing is een aanvulling op het bestaande aanbod op de profielmarkt aan en biedt in dit segment nieuwe zakelijke en verkoopkansen voor architecten, ontwerpers en uitvoerders.

GERELATEERDE DOSSIERS