Doorzoek volledige site
29 oktober 2020

Rockpanel Woods: een natuurproduct met de mogelijkheden van hout, zonder de nadelen

Illustratie | © Rockpanel
Illustratie | © Rockpanel
Illustratie | © Rockpanel
Illustratie | © Rockpanel
Bent u een architect of aannemer en bent u benieuwd hoe Rockpanel Woods bij uw project zou passen? Neem contact met Rockpanel op om uw gratis Rockpanel Woods box te ontvangen. Illustratie | © Rockpanel

De natuur vormt een grote inspiratiebron in de productontwikkeling van Rockpanel. Het is een krachtig proces dat zich steeds ontwikkelt. De ontwikkeling van Rockpanel Woods-gevelpanelen past in die traditie. Rockpanel combineert hiermee de voordelen van een natuurlijk ontwerp met de kracht van steen.

Rockpanel Woods-gevelpanelen zijn een natuurproduct: ze zijn gemaakt van samengeperste natuurlijke basalt; een duurzaam en onuitputtelijk vulkanisch gesteente dat de voordelen van steen combineert met het uiterlijk, de warmte en de bewerkbaarheid van hout, zonder de natuurlijke houtbronnen uit te putten.

De gevelpanelen zijn brandveilig, vochtbestendig, onderhoudsarm en duurzaam. Daarmee vormen ze een geschikt gevelmateriaal als u de authentieke en warme uitstraling van hout wilt gebruiken in de gebouwen van de toekomst.

 

Gratis Rockpanel Woods box

Bent u een architect of aannemer en bent u benieuwd hoe Rockpanel Woods bij uw project zou passen? Neem contact met Rockpanel op om uw gratis Rockpanel Woods box te ontvangen. Hierin vindtu een brochure en productmonsters van onze nieuwe designs Black Oak en Caramel Oak.

GERELATEERDE DOSSIERS