Doorzoek volledige site
02 juli 2013 | DAAN JANSSENS

Inzenden voor ARC Awards '13 kan nog tot en met 30 augustus

Het Nederlandse vakblad De Architect lanceerde vorig jaar de ARC Awards om ontwerpen in de breedste zin van het woord te promoten. Dit jaar krijgt de uitreiking een vervolg. (Interieur-)architecten, designers en samenwerkingsverbanden kunnen hun zelfgekozen projecten inzenden voor diverse categorie├źn, en dit nog tot en met 30 augustus.
Het Nederlandse vakblad De Architect lanceerde vorig jaar de ARC Awards om ontwerpen in de breedste zin van het woord te promoten. Dit jaar krijgt de uitreiking een vervolg. (Interieur-)architecten, designers en samenwerkingsverbanden kunnen hun zelfgekozen projecten inzenden voor diverse categorieën, en dit nog tot en met 30 augustus.
Voorwaarden


Het ingezonden werk is opgeleverd tussen 31 augustus 2012 en 31 juli 2013. Er zijn vier categoriën waarvoor kan worden ingeschreven: Architectuur, Interieur, Stoelontwerp en Oeuvre. Het werk zal vervolgens worden beoordeeld door een vakkundige jury die verschilt per catgorie. Op dinsdag 26 november 2013 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking.


De ARC-awards

ARC is een jaarlijks terugkerend evenement dat bestaat uit twee onderdelen. De ARC Talks, een serie korte, krachtige en inspirerende presentaties, en de ARC Awards, de feestelijke uitreiking van prijzen voor het allerbeste werk in architectuur, interieurarchitectuur en productontwerp van het afgelopen jaar.