Doorzoek volledige site
25 november 2020 | ARCHITECTURA.BE

Grootscheeps onderzoek naar communicatie van en naar architecten

Welkom op de eerste extra nieuwsbrief van architectura.be waarin we ons grootscheeps onderzoek naar het communicatiegedrag van architecten uit de doeken doen. In deze eerste nieuwsbrief nemen we de eigen communicatie van architecten onder de loep. Wat doen architecten om hun bureau en hun projecten kenbaar te maken bij het publiek en bij hun (potentiële) klanten? Aansluitend focussen we ons ook op de kwaliteits- en duurzaamheidslabels. Welke labels kennen de architecten en hoe belangrijk zijn die bij hun materiaalkeuze?

De artikels uit deze nieuwsbrief vind je ook terug in ons whitebook dat we over ons onderzoek uitgebracht hebben. Elders in deze nieuwsbrief vind je een artikel met meer uitleg over het whitebook met link naar de downloadpagina.

Eveneens in deze nieuwsbrief vind je een artikel over de webinars die we op 7 januari 2021 over dit thema zullen organiseren.

De volgende weken mag je nog twee andere extra nieuwsbrieven verwachten waarin vooral communicatie naar architecten aan bod zal komen. Hoe willen architecten het liefst geïnformeerd worden over nieuwe producten en technieken?