Doorzoek volledige site
01 december 2020 | ARCHITECTURA.BE

Gezocht: projecten om een podcast over te maken

Architectura.be is op zoek naar boeiende architectuurprojecten waarover het een podcast kan maken. Podcast vormt een ideaal medium om wat dieper in te gaan op interessante projecten. Ben je betrokken bij een project dat een podcast verdient? Laat het ons zeker weten.

Architectura.be is in 2020 gestart met podcasts. Er zijn intussen al zeven afleveringen gepubliceerd die al goed beluisterd zijn. Een overzicht van onze podcasts vind je hier.

Behalve interviews met architecten gaan we ook podcasts maken rond specifieke bouwprojecten zoals we dat bijvoorbeeld al gedaan hebben voor de PXL-MAD School of Arts.

Het concept hierbij is dat we de architect en eventueel de bouwheer interviewen en daarnaast ook drie partijen aan het woord laten die een belangrijke rol gespeeld hebben in het project. Dat kunnen bijvoorbeeld fabrikanten, aannemers of studiebureaus zijn. De kosten voor de podcast worden gedragen door deze drie partijen die in ruil daarvoor aan bod komen in de podcast maar ook in de artikels die we uitschrijven op basis van deze podcast.     

Suggesties voor interessante projecten mag je bezorgen aan info@palindroom.be. En wie weet kunnen we jou wel interviewen in één van onze volgende podcasts.