Doorzoek volledige site
01 december 2020

Zehnder ComfoAir PRO 300: budgetvriendelijke HRV-unit met warmterecuperatie

Illustratie | © Zehnder

Een woning of appartementsgebouw optimaal én voordelig ventileren? Hoe groot of klein je project ook is, met de ComfoAir PRO 300 van Zehnder gaat dat efficiënt. Deze budgetvriendelijke HRV-unit met warmterecuperatie (systeem D) heeft alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energie-efficiënt ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge EPB-normen voldoet. 

De ComfoAir PRO 300 is een uiterst geschikte en betrouwbare ventilatie-unit om te voldoen aan de eisen van het E-peil en blijft daar na installatie ook aan voldoen. Door de constante debietregeling is het ingestelde luchtdebiet altijd gegarandeerd. Het hoge rendement van de warmtestroomwisselaar (laag stroomverbruik en hoge warmterecuperatie) garandeert een zeer energie-efficiënte werking, waardoor een vraaggestuurde ventilatie minder belangrijk wordt en dat resulteert in een bijzonder gunstig E-peil. De geluidsdemping in de ComfoAir PRO 300 zorgt voor een uiterst laag geluidsniveau, waardoor de eindgebruiker in alle rust kan genieten van een comfortabel binnenklimaat.

 

Snelle installatie

Deze voordelige en energie-efficiënte ventilatieoplossing past in elk nieuwbouw- en renovatieproject. De installateur geniet met de ComfoAir PRO 300 van een zeer eenvoudige, correcte en snelle installatie, inregeling en indienststelling. De ventilatie-unit is zeer gemakkelijk te bedienen door de eindgebruiker via het display of een externe schakelaar.

Bovendien is de ComfoAir PRO 300 een prijsefficiënte ventilatie-unit. Het vergt namelijk slechts een zeer kleine investering om het E-peil laag te houden.

GERELATEERDE DOSSIERS