Doorzoek volledige site
01 december 2020 | RIK NEVEN

Hoe worden architecten het liefst geïnformeerd?

Hoe communiceer je als bedrijf het best naar architecten als je wil uitpakken met een nieuw product? Hier een pasklaar antwoord op geven, is onmogelijk, maar met architectura.be en Redactiebureau Palindroom deden we toch een poging om de verwachting van de architecten in kaart te brengen. Hier onze tweede nieuwsbrief gewijd aan communicatie van en naar architecten.

In de eerste nieuwsbrief stonden we vooral stil bij de eigen communicatie van architecten. Nu nemen we de communicatie naar architecten onder de loep. Hoe worden architecten het liefst geïnformeerd over nieuwe producten? Welke magazines lezen ze al dan niet aandachtig en welke digitale nieuwsbrieven volgen ze? Welke beurzen bezoeken architecten en wat verwachten ze van een beurs?  Het komt allemaal aan bod in deze tweede nieuwsbrief. Net als vorige keer zijn het ook de architecten zelf die we aan het woord laten.

Als deze artikels u interesseren, download dan zeker ook ons whitebook over dit thema en schrijf je in op de webinars die we op 7 januari rond dit thema organiseren.