Doorzoek volledige site
01 november 2020 | ARCHITECTURA.BE

Schrijven voor architecten is specialistenwerk

Illustratie | Pixabay

Degelijke teksten vormen een essentiële schakel in de communicatie naar architecten. Het is belangrijk dat de teksten op maat geschreven worden van de architect zodat hij of zij zich optimaal aangesproken voelt. De redacteurs van architectura.be kunnen jouw bedrijf daar zeker mee helpen. Zij zijn 100% gespecaliseerd in teksten over bouw en architectuur.

Palindroom beschikt over 6 Nederlandstalige en 2 Franstalige vaste redacteurs die volledig gepokt en gemazeld zijn in de wereld van bouw en architectuur. Voor redactionele bijstand op regelmatige basis bieden wij het systeem van redactiecredits aan. Eén redactiecredit komt overeen met één uur redactioneel werk. Een redacteur neemt in functie van wat afgesproken is zelf contact op om te polsen of er nog interessante dingen te schrijven zijn. Dat kan telefonisch, maar een afspraak ter plaatse kan ook. De redacteur schrijft de artikels uit en legt die voor ter nalezing. Als de tekst is goedgekeurd, kan hij zowel gepubliceerd worden op uw site als op architectura.be, intsite.be of circubuild.be en kan er eventueel ook een persrelease verstuurd worden naar de regionale pers en de vakpers.

Dankzij een relatief kleine investering kan je er zo zeker van zijn dat jouw bedrijf regelmatig aan bod komt op architectura.be en in andere vakpers, en uiteraard zijn die teksten ook nuttig voor jullie eigen website.

 

TARIEF REDACTIECREDITS

• 1 redactiecredit (€ 85)= 1 uur redactiewerk
• 10 credits kopen = €850 excl btw (ons normaal uurtarief bedraagt €90 excl btw). 

Geïnteresseerd? Bel ons op 011 56 19 50 of mail naar info@palindroom.be.