Doorzoek volledige site
15 december 2020

SYNEGO: verfijnd systeem voor ramen en deuren

Illustratie | © REHAU

In de afgelopen vier jaar heeft REHAU het SYNEGO-profielsysteem voortdurend geoptimaliseerd, zorgvuldig vervolledigd en aangepast aan de noden van de markt. Met SYNEGO biedt de polymeerspecialist de aannemer en verkoper een verfijnde oplossing. SYNEGO is beschikbaar in drie pvc-profielprogramma’s voor ramen en (schuif)deuren, voor zowel nieuwe constructies als renovatieprojecten.

SYNEGO is overduidelijk gemaakt voor een duurzame constructie: in de variant met extra centrale afdichting haalt het raamsysteem een Uf-waarde van 0,95 W/m²K. Het pvcsysteem met hoge thermische isolatie bevat zeven kamers in het kader en zes in de vleugel. Het systeem is ook compatibel met driedubbele beglazing tot 51 mm. Dat alles zit vervat in een profiel met een inbouwdiepte van slechts 80 mm.

 

Grotere glasoppervlakken

Door de stabiele combinatie van glas, lijm en profiel zijn grotere glasoppervlakken mogelijk, met ramen tot 2,50 m hoog en 1,60 m breed. Voor een moderne look wordt het grote glasoppervlak ondersteund door een dun doch oersterk profiel. REHAU biedt zelfs vleugeloplossingen met een breedte van slechts 114 mm! SYNEGO kan eveneens gebruikt worden voor profielen van deuren en hefschuifdeuren. Zo kun je op een bijzonder economische manier een hefschuifdeur vervaardigen tot 2,70 m hoog en 10 m breed.

 

Toegangsdeuren

Het SYNEGO-systeem wordt aangevuld met toegangsdeurprofielen met een hoge mate van stabiliteit en veiligheid. Het profielsysteem met een inbouwdiepte van 80 mm haalt een maximale Uf-waarde van 0,82 W/(m²K) bij gecertificieerde systemen. Ontworpen voor installaties tot RC3-weerstandsklasse, dragen SYNEGO residentiële deuren ook, net als de raamsystemen, bij tot een betrouwbare bescherming tegen inbraken.

 

Nieuw: SYNEGO SLIDE 

Grote schuifelementen zijn erg populair en zijn visuele blikvangers. Hun grote voordeel is ook dat ze plaatsbesparend opengaan. Tegelijk moeten ze echter aan strenge eisen voldoen op het vlak van dichtheid, duurzaamheid, soepele werking en veiligheid. De nieuwe schuifoplossing SYNEGO SLIDE van REHAU voldoet aan al deze eisen.

 

Talloze designmogelijkheden

SYNEGO laat ook toe om individuele vormen te maken. Alles is mogelijk, van rond of driehoekig tot schuin of getoogd. Voor nog meer ontwerpopties is er KALEIDO COLOR.

Zo kan ontworpen worden met:

  • verf (KALEIDO PAINT)
  • folie (KALEIDO FOIL)
  • aluminium voorzetpanelen (KALEIDO COVER)

SYNEGO heeft een assortiment van meer dan 400 modellen en alle kleurvarianten zijn licht-, kras- en weerbestendig en eenvoudig in onderhoud.

GERELATEERDE DOSSIERS