Doorzoek volledige site
07 januari 2021

Optische harmonie: nieuwe variant van ophangsysteem vormt match met OWA Sinfonia

Illustratie | © OWA

De nieuwe variant op het populairste ophangsysteem van OWA voegt een extra dimensie toe aan klassieke systeemplafonds: optische harmonie.

Normaliter zijn de twee belangrijke functies het verbergen van bovenliggend installatiewerk en verbetering van de akoestiek in de onderliggende ruimtes, op een kostenefficiënte manier. Met het nieuwe OWAconstruct® N100 Mat ophangsysteem voegt OWA een extra dimensie toe aan klassieke systeemplafonds: optische harmonie. Het zichtbare deel van het nieuwe OWAconstruct® N100 Mat profiel is voorzien van een hoogwaardige matte coating, die matcht met de helderwitte kleur van OWA Sinfonia plafondpanelen. Deze oplossing biedt betaalbaarheid en design in één.

De coating van OWAconstruct® N100 Mat is precies afgestemd op de witte en zwarte kleur van Sinfonia panelen. Zo creëert u een modern ogend, homogeen plafondoppervlak. Met de tevens standaard verkrijgbare matzwarte N100 profielen en Sinfonia panelen kunnen visuele accenten worden gelegd op specifieke gebruikszones.

De vernieuwde serie OWA Sinfonia plafondpanelen omvat vijf varianten, ieder met unieke akoestische functies. Het is ontwikkeld voor multifunctionele gebouwen, met verschillende akoestische vereisten in de verschillende ruimtes.

GERELATEERDE DOSSIERS