Doorzoek volledige site
21 januari 2021

Een spectrum aan kleuren

Illustratie | © Triflex

Grijs-, bruin- en aardetinten komen weer helemaal terug in de kleurentrends van 2021. Deze neutrale tonen zijn ideaal te combineren en geven een warme en sfeervolle uitstraling. Ook de zachte pasteltinten gaan we veel terugzien komend jaar. Het kleurenspectrum van Triflex biedt een breed scala aan kleuren voor o.a uw balkon, terras of galerij. Zo kunt u naar hartenlust combineren volgens de nieuwe trends.

Ook qua afwerkingen zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een effen vloer, maar ook voor een decoratieve instrooimix in allerlei kleurvarianten. Zo’n decoratieve coating verfraait, beschermt tegen weersinvloeden en vervuiling én maakt onderhoud veel gemakkelijker. Door de keuze uit vele kleurenvarianten in combinatie met een Triflex Micro Chips instrooiing, ontstaat een kleurrijke en speelse omgeving.

 

Ontwerpen met Triflex Creative Design

Triflex Creative Design biedt u een nieuwe ontwerpmogelijkheden. Het resultaat van Triflex Creative Design is buitengewoon slijtvast én onderhoudsvriendelijk en beschermt de ondergrond tot wel 25 jaar tegen alle weersinvloeden, schoonmaakproducten en chemicaliën. Er is keuze uit een groot aantal ontwerpen. Deze variëren van afbeeldingen geïnspireerd op de natuur tot patronen die als decoratieve rand dienen. En van informatieve markeringen, zoals het icoon voor de nooduitgang, tot complete tegelpatronen. 

 

Triflex FloorTattoos combineren techniek met uitstraling

Triflex FloorTattoos geven u de mogelijkheid om unieke accenten aan te brengen op een balkon-, terras-, entree- of galerijvloer. Net als bij Creatieve Design is de Triflex FloorTattoo een folie die in de kunststof vloer wordt verwerkt. De Tattoo en de kunststof vloer worden in meerdere lagen aangebracht waardoor de vloer naadloos, slijtvast en perfect waterdicht wordt. Triflex FloorTattoos combineren dus techniek met duurzaamheid en een unieke sfeer. 

 

Triflex Colour Design en Triflex Stone Design

Triflex Colour Design is prima geschikt als u een esthetisch fraai oppervlak wilt dat gering antislip en onderhoudsvriendelijk is. Triflex Colour Design is verkrijgbaar in 8 kleuren. Triflex Stone Design is een combinatie van natuurlijk gewonnen toeslagmateriaal (marmer en graniet) met een UV-bestendige polyureahars en verkrijgbaar in 9 kleuren en 3 gradaties.