Doorzoek volledige site
21 januari 2021

Rendement op elk niveau met de Zehnder ComfoAir PRO 300

Illustratie | © Zehnder

Een woning of appartementsgebouw optimaal én voordelig ventileren? Met de de ComfoAir PRO 300 wil Zehnder daarvoor een efficiënte oplossing aanbieden. Deze budgetvriendelijke HRV-unit met warmterecuperatie (systeem D) heeft alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energie-efficiënt ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge EPB-normen voldoet. 

De ComfoAir PRO 300 is een geschikte en betrouwbare ventilatie-unit om te voldoen aan de eisen van het E-peil en blijft daar na installatie ook aan voldoen. Door de constante debietregeling is het ingestelde luchtdebiet altijd gegarandeerd. Het hoge rendement van de warmtestroomwisselaar (laag stroomverbruik en hoge warmterecuperatie) garandeert een zeer energie-efficiënte werking, waardoor een vraaggestuurde ventilatie minder belangrijk wordt en dat resulteert in een bijzonder gunstig E-peil. De geluidsdemping in de ComfoAir PRO 300 zorgt voor een uiterst laag geluidsniveau, waardoor de eindgebruiker in alle rust kan genieten van een comfortabel binnenklimaat.

 

Correcte en snelle installatie

Deze voordelige en energie-efficiënte ventilatieoplossing past in elk nieuwbouw- en renovatieproject. De installateur geniet met de ComfoAir PRO 300 van een zeer eenvoudige, correcte en snelle installatie, inregeling en indienststelling. De ventilatie-unit is zeer gemakkelijk te bedienen door de eindgebruiker via het display of een externe schakelaar. De ComfoAir PRO 300 is bovendien bijzonder prijsvoordelig. Het vergt namelijk slechts een zeer kleine investering om het E-peil laag te houden. 

Wie geïnteresseerd is kan een adviesgesprek aanvragen met een systeemadviseur van Zehnder om te kijken hoe de ComfoAir PRO 300 ingepast kan worden in zijn of haar bouwproject. U kan ook één van de twee Zehnder-webinars over de ComfoAir PRO 300 en de voordelen van deze ventilatie-unit voor EPB bekijken, of een infobrochure downloaden.

GERELATEERDE DOSSIERS