Doorzoek volledige site
01 februari 2021

Architecten kunnen inschrijven voor Renovatiedag

Project: Volt Architecten Illustratie | Luc Roymans

Architect en trots op een gerealiseerde renovatie? Pak ermee uit op een nieuwe editie van de Renovatiedag, een organisatie van Netwerk Architecten Vlaanderen en Ik ga Bouwen. Tijdens dit unieke toonmoment proeven potentiële opdrachtgevers van jouw stijl en aanpak. Zo kunnen architecten en bouwheren elkaar eindelijk opnieuw ontmoeten, op een veilige manier uiteraard. Dit jaar kiezen deelnemers zelf hoe die ontmoetingen eruitzien: via een openhuizendag of via een virtuele beleving. Inschrijven met een project kan t.e.m. 1 maart 2021.

Tijdens de Renovatiedag openen architecten jaarlijks de deuren van interessante renovatieprojecten voor geïnteresseerde verbouwers. Bezoekers maken niet alleen kennis met knappe architectuur, maar ontdekken ook het renovatieverhaal van de ontwerper. Tal van toekomstige bouwheren vinden zo de ontwerper die hen op het lijf geschreven is.

NAV en Ik ga Bouwen maken er dit jaar een speciale editie van: coronaproof én met een extra virtuele troef. Deelnemende architecten kunnen kiezen uit twee opties om hun project in de kijker te zetten…
 

Openhuizendag op zondag 2 mei – optie 1

Ontvang verbouwers in een gerealiseerde renovatie. Uit de eerste hand ontdekken geïnteresseerde bezoekers jouw verhaal. De openhuizendag is een unieke kans om toekomstige verbouwers 'on the spot' te tonen hoe je omgaat met ruimte, verhoudingen, sfeer, materialen, indeling, ... Op een ongedwongen manier geef je je visitekaartje af.
 

Virtuele beleving – optie 2

Via woord, beeld en geluid ontdekken toekomstige verbouwers twee weken lang jouw project vanuit hun zetel. Deel beelden met duizenden bezoekers, vertel je verhaal in een inspirerende podcast en babbel digitaal met geïnteresseerde mensen.
 

Interesse?

Wil je als architect graag een project openstellen, fysiek of virtueel? Schrijf je dan in vóór 1 maart via www.renovatiedag.be/deelnemer. Op de website vind je alle informatie over het event, net als de geldende coronamaatregelen bij huisbezoeken.