Doorzoek volledige site
09 februari 2021

Kom in een halfuur alles te weten over de lakken van ALUCOBOND® composiet panelen

3A Composites organiseert op maandag 15 februari een webinar, waarin je alles te weten komt over lakken en laksystemen van de ALUCOBOND® composiet panelen.

ALUCOBOND® is een samengesteld paneel dat bestaat uit twee aluminium dekplaten en een brandvertragende (B1) of niet-brandbare (A2) met mineralen gevulde kern die staat voor duurzame bouwkwaliteit en de hoogste creatieve normen.

Het gevelmateriaal onderscheidt zich door zijn uitstekende producteigenschappen zoals precieze vlakheid, verschillende oppervlakken en kleuren en uitstekende vormbaarheid. Het biedt de architectuur een heel nieuw scala aan oplossingen of uw project nu een privéwoning is, een openbaar gebouw, een kantoor of een handels- of industrieel complex.

Tijdens dit online seminarie leer je alles over lakken en laksystemen, want hoogwaardige lak beschermt tegen externe factoren en geven ieder gebouw een unieke uitstraling.

De host

Vanessa Visconti is Architectural Specification Manager bij 3A Composites. Ze streeft ernaar om architecten, ontwerpers, projectmanagers en ingenieursbureaus in de Benelux te ondersteunen en te inspireren.

"Het doel van het webinar is om informatie te geven over de verschillende laksystemen die er bestaan bij gelakt aluminium. Niet alle laksystemen zijn hetzelfde kwa opbouw, kwaliteit, mogelijkheden in kleur en glans", vertelt Visconti. "Het kiezen van het juiste laksysteem voor het project is belangrijk. Denk hier aan ligging, omgevingsinvloeden, verwerking van de panelen,... Als de architect hierover iets kan bijleren, zijn wij in ons opzet geslaagd."

Het webinar vindt plaats op maandag 15 februari. Er zijn twee sessies, om 10.30 uur en om 14.30 uur. Je kan zelf kiezen welk moment het beste past voor jou.

Interesse? Klik hier om je meteen in te schrijven!