Doorzoek volledige site
18 februari 2021

Klimaatplafonds verbeteren comfort in Gare Maritime

Illustratie | © Filip Dujardin

Gare Maritime zal een plek zijn voor ontmoeting, creatie en zeker voor ondernemers. Die verschillende bureauruimtes die zijn ingericht en die te huur worden aangeboden zijn allemaal voorzien van SAPPceiling. Ieder team stelt de eigen gewenste temperatuur in. Klimaatplafonds verwarmen en koelen zonder luchtverplaatsing. Dus geen tocht, geen verspreiding van bacteriën en geen geluids- of comforthinder.

Interalu is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in metalen plafonds en vooral in klimaatplafonds. “Zowel de productie, als de ontwikkeling van onze producten doen we in eigen huis. Onze specialiteit bestaat er in, om in een conceptuele vroege fase van het project samen te werken met het gehele bouwteam van het project. Op alle vlakken willen wij een perfect product produceren, op maat van het project. Als fabrikant zoeken we dus een oplossing, perfect geschikt voor het gebouw van onze klant. En die implementeren we ook van a tot z” vertelt CEO Anthony Schrauwen.

“De historische site van Gare Maritime is ook een parel op vlak van duurzaamheid, gekoppeld aan een esthetisch design. Om te voldoen aan deze beiden eisen en een perfecte akoestische absorptie te garanderen voor de gebruiker, hebben we dan ook onze SAPPceiling helemaal aangepast op maat van dit project. Wij zijn dan ook trots dat we hebben mogen mee werken aan de wederopbouw van deze historische fantastische site. En zijn zeer dankbaar met een tevreden klant.”