Doorzoek volledige site
08 maart 2021

Het onderhouden van appartementencomplexen

Illustratie | © Triflex

Als bewoner van een appartementencomplex bent u mede-eigenaar van het gebouw en samen met uw medebewoners bent u verantwoordelijk voor het onderhoud aan de gezamenlijke bouwdelen van het appartementencomplex. Denk hierbij aan dakonderhoud, het veilig en antislip maken van een balkon- of galerijvloer of het behandelen van de hellingbaan bij de parkeergarage. Triflex biedt duurzame oplossingen ter bescherming van onder andere balkons, galerijen, daken en parkeren. De oppervlaktes worden beschermd tegen externe factoren, verlengen de levensduur en conserveren het onderliggende beton.

Oplossingen voor balkons, terrassen en entrees

Leefruimten zoals balkons, terrassen, entrees en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een wooncomplex. Ze zijn een uitbreiding van de interne leefomgeving en dragen bij aan het woongenot van de bewoners. Met de systemen van Triflex beschermt u uw bouwwerk duurzaam tegen weersinvloeden en tilt u de decoratieve presentatie naar een hoger niveau. 

 

Oplossingen voor daken

Daken worden niet alleen het hele jaar blootgesteld aan het weer, maar bevatten vaak ook een groot aantal installaties, zoals bekabeling en leidingen.  Het leveren van een waterdichtingsoplossing is dan soms ook een lastige taak. De oplossingen van Triflex zijn eenvoudig, vloeibaar aan te brengen en komen echt tot hun recht bij het waterdicht maken van ingewikkelde structuren. Ze bieden een lekkagebestendige en duurzame oplossing voor zelfs de meest complexe daken. 

Ook biedt Triflex oplossingen voor heldere looppaden op daken met een antislipafwerking, voor wanneer iemand voor bijvoorbeeld controle op het dak moet zijn.

 

Oplossingen voor hellingbanen

De hellingbaan krijgt het vaak zwaar te verduren. Zeker in winterse weersomstandigheden is het van belang dat de hellingbaan is afgewerkt met een slip- en slijtvast systeem. Dit verzekert een goed berijdbare en begaanbare hellingbaan, wat de weersomstandigheden ook zijn. Bovendien laten de Triflex-systemen zich perfect combineren met een hellingbaanverwarming, zijn ze toepasbaar op vrijwel elke ondergrond en bieden ze bescherming tegen de vele vormen van verkeersbelasting.