Doorzoek volledige site
12 april 2021

CapaWood: mooi hout mooi houden

Illustratie | © Caparol

Er bestaat geen twijfel over dat houten accenten een woning en tuin een warme uitstraling geven. Hout is een mooi en natuurlijk materiaal. Maar om hout mooi te houden, moet je het af en toe behandelen met een verzorgend en beschermend product. Daarom ontwikkelde Caparol het CapaWood-gamma. 

Van hittegolf tot sneeuwstorm en vrieskou, de producten in het CapaWood-gamma bieden je hout een langdurige bescherming tegen extreme weersomstandigheden. Kregen je houten ramen of tuinaansluiting het deze winter dus hard te verduren?

CapaWood-gamma bevat heel wat opties om al het houtwerk op te frissen. Of het nu over een tuinhuis, gevelbekleding of hekwerk gaat, voor elke toepassing een heeft de firma een oplossing. 

Wil je bovendien je houtwerk een nieuw kleurtje geven? Of ben je net op zoek naar een product dat perfect aansluit bij de huidige kleur van het hout? Gebruik dan onze CapaWood kleurenkaart voor kleurinspiratie. In de CapaWood kleurenkaart vind je een doordacht geselecteerd aanbod aan houttinten om gekleurde transparante afwerkingen te verkrijgen, tevens heb je een ruime keuze grijstinten en enkele geoliede kleuren.

Uiteraard is dit maar een selectie en zijn de kleurmogelijkheden haast onbeperkt.

GERELATEERDE DOSSIERS