Doorzoek volledige site
13 april 2021

Onzichtbaar of verborgen bevestigingssysteem biedt ruimte voor architectonische vrijheid

Illustratie | © Alucobond

Met de nieuwe easy fiX-oplossing presenteert ALUCOBOND een nieuw, compact bevestigingssysteem dat technologie combineert met installatiegemak en architecturale performantie, en dit toepassing in nieuwbouw of renovatie. 

De nieuwe easy fiX-oplossing voor de bevestiging van ALUCOBOND®-cassettes biedt alle voordelen van een aan de achterzijde geventileerde gevel tegen een aantrekkelijke prijs. Zo krijgt u een vlakke, aantrekkelijke gevel voor dezelfde prijs als een gevelvaste oplossing wat eveneens de mogelijkheid van eenvoudige reiniging biedt.

 

Diverse lay-outs

De easy fiX-cassettes lenen zich voor zowel een horizontale als verticale lay-out. Dit biedt ruimte voor architectonische vrijheid. Bovendien wordt een uitstekende randafwerking mogelijk, omdat het frezen en vouwen van het paneel erg eenvoudig is. 

De eenvoudige en economische klemoplossing vereist geen klinknagels en resulteert in een uitstekende, onzichtbare bevestiging. Aangezien er geen klinknagels aan te pas komen, verkleint de plaatdikte tot 31 mm. Dit resulteert in een vermindering van de diepte van de bekleding. 

GERELATEERDE DOSSIERS