Doorzoek volledige site
27 april 2021

Steellook ramen: moderne aluminium ramen met klasse

Illustratie | © Belisol

De moderne versie van stijlvolle ramen of deuren in smeedijzer of zwart staal? Dat is de steellook! De gelijkenis tussen ramen en deuren in steellook en oude stalen ramen is groot. Maar steellook is gemaakt uit aluminium en biedt daardoor tal van voordelen.

Slank maar sterk

Aluminium heeft als grote pluspunt dat het net zoals staal een erg sterk materiaal is waardoor het uitermate geschikt is om smalle profielen mee te maken. Steellook is daardoor perfect voor grote ramen die voor veel lichtinval moeten zorgen.

 

Ruime kleurkeuze

Zwarte steellook ramen en deuren geven een huis klasse en een strakke uitstraling. Maar er zijn nog verschillende andere mogelijkheden qua kleur, denk maar aan roestbruin of lichtgrijs, aan jou de keuze!

 

Mat of glad

Naast de kleur kan je steellook ramen afwerken zoals je zelf wilt: glad, mat, met speciale opbouwstukken of met een structuur erin. Hierdoor past de aluminium steellook bij alle huisstijlen.

 

Inbraakwerend

Stevige en goed beveiligde profielen? Daar beginnen inbrekers niet aan. Door het veiligheidsbeslag en de inbraakwerende sluitnokken maken ze geen schijn van kans tegen steellook ramen en deuren.

 

Duurzaam en onverslijtbaar

Aluminium is een materiaal van hoge kwaliteit dat daardoor erg duurzaam is en bijna niet verslijt. Dit onderhoudsvriendelijke materiaal is kleurvast en bijzonder veilig.

 

Goede isolator

De klassieke ramen uit staal beschikken vaak nog over enkel glas waardoor ze uiteraard niet voldoen aan de hedendaagse standaard qua isolatie. De nieuwe steellook is voorzien van het nieuwste dubbel glas en isoleert voortreffelijk.

 

Wil je meer weten over steellook? Belisol adviseert je graag.

GERELATEERDE DOSSIERS