Doorzoek volledige site
28 april 2021

De nieuwe VELUX gordijnencollectie omvat 70 nieuwe, gerevitaliseerde kleuren

Illustratie | © VELUX

Met het nieuwe VELUX gordijnassortiment kan je gemakkelijk een Scandinavische stijl in huis creëren met warme tinten of een feestelijke sfeer dankzij felle kleuren.

De collectie is sober, modern en trendy. Met 70 nieuwe kleuren, verschillende lichtdichtheidsopties en een kindercollectie belooft het nieuwe gamma voor elk wat wils. En moest je de exacte kleur of tint die je wenst niet vinden, kan je nog kiezen uit duizenden tinten uit de VELUX Colour by You collectie.

"Onze nieuwe gordijnencollectie is ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende smaken en behoeften die we in de markt zien," legt Sabine Pauquay, Public Affairs Manager bij VELUX uit. "De keuze van de kleur van het gordijn, de lichtdichtheid, de afwerking van de zijrails en de gebruikswijze helpen de klant het meest geschikte gordijn voor zijn raam te vinden, ongeacht het gebruik van de kamer waarin het zich bevindt".

De nieuwe collectie bestaat uit harmonieuze en zachte kleuren die geschikt zijn voor alle interieurs. Tijdloze VELUX kleuren zoals beige en dark blue blijven beschikbaar, maar ook nieuwe tinten werden ontworpen door het gerenommeerde trendinstituut Pej Gruppen om aan moderne trends te voldoen.

Het nieuwe kleurengamma zal van toepassing zijn op alle VELUX producten, zodat klanten kunnen kiezen voor een uniforme sfeer in hun hele huis.  

 

De kenmerken van de collectie omvatten:

  • Een reeks van lichtverduisterende effecten, van totale black-out tot doorschijnendheid  

  • Witte zijrails zijn beschikbaar, naast de klassieke zijrails uit geborsteld aluminium, voor een perfecte combinatie met witte VELUX dakramen.

  • Kids Collection voor duo verduisteringsgordijnen die zowel verduisterend als doorschijnend zijn in éénzelfde oplossing, ideaal voor zowel bedtijd als speeltijd.

  • Personaliseringsopties voor gordijnen, waardoor een onbeperkte keuze aan kleuren mogelijk is via de Colour by You-collectie

  • Alle gordijnen zijn OEKO-TEX 100-gecertificeerd (Standaard 100 1076-184 DTI) en zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.

"Met ons nieuwe gamma bieden we personalisering, comfort en compatibiliteit voor elk huis", zegt Sabine Pauquay. "Of ze nu voor werk-, slaap- of speelomgevingen zijn bedoeld, deze zonweringen helpen altijd en overal voor een gezonde en gezellige binnenruimte te zorgen."

Voor meer informatie over de nieuwe DSP Blind Collection van VELUX, inclusief specificaties, bezoekt u de website van VELUX.