Doorzoek volledige site
03 mei 2021

Webinars: vergipsing voorkomen en bouwen met gevelisolatiesystemen

Illustratie | © Vandersanden

In de loop van de maand mei en juni organiseert Vandersanden verschillende webinars, met verschillende onderwerpen. Op 25 en 31 mei spreekt Erik Wouters over langdurig mooie gevels, en het voorkomen van vergipsing en uitbloeiingen. Op 2 en 10 juni heeft Timothy Cuypers het over bouwen met gevelisolatiesystemen.

Webinar 1: langdurig mooie gevels

Wanneer u als bouwheer, architect of verwerker een project ontwerpt, bouwt of laat bouwen, heeft u ongetwijfeld de intentie dat het gebouw op lange termijn er nog net zo mooi uit ziet als bij oplevering. Witte uitslag door zout- en kalkuitbloeiing of vergipsing kan afbreuk doen aan dit beeld, net als groenafzetting en vervuiling door weersinvloeden.

 In deze webinar vertelt spreker Erik Wouters:
· Wat is vergipsing en welke soorten uitbloei zijn er?
· Hoe en wanneer ontstaan verschillende soorten ontsiering?
· Hoe kan dit worden voorkomen? 

Dit webinar gaat door op: 25 mei om 14:00 uur en op 31 mei om 10:00 uur.

Schrijf je in voor dit gratis online webinar van Vandersanden via deze link.

 

Webinar 2: bouwen met gevelisolatiesystemen

Bouwen en verbouwen met hoge isolatiewaarde, duurzaam karakter en de uitstraling van baksteen, is een veelgehoorde behoefte in de markt. Dit webinar biedt u inzichten en antwoorden over zowel trends (commerciële afwegingen) als ook mogelijkheden en detailafwerkingen (technische afwegingen). Er wordt aandacht besteed aan de ontwerpfase en de realisatiefase.

Vandersanden-expert Timothy Cuypers zal u in 40 minuten adviseren en inspireren in het bouwen met gevelsystemen. Dit illustreert hij met projecten en woningen gebouwd met Vandersandens eigen gevelisolatiesysteem E-Board, of met projecten i.s.m partners (zoals beton prefabpanelen).

Dit webinar gaat door op: 2 juni en 10 juni, telkens om 10:00 uur. 

Schrijf je in voor dit gratis online webinar van Vandersanden via deze link.

GERELATEERDE DOSSIERS