Doorzoek volledige site
04 mei 2021

Clay Paver Award 2020 - 2021: promotie van duurzame plaatsen ingericht met kleiklinkers

Illustratie | © Vande Moortel

 

Met de Clay Paver Awards wil Vande Moortel unieke ontwerpen met kleiklinkers promoten en ondersteunen. Plaatsen die het hoofd bieden aan uitdagingen zoals duurzaamheid, toegankelijkheid, kostenefficiëntie en meer.

Het is dan ook de overtuiging van Vande Moortel dat hoogwaardige gebakken kleiklinkers thuis horen in dergelijke omgevingen. Daarom wil de firma de realisaties met Vande Moortel-klinkers onder de aandacht brengen en hun ontwerpers belonen. Zowel groot en klein, publiek en privaat. 

 

 

Categorieën

  • City gardens: Voor typische kleinschalige tuinen in een stadsomgeving. Minimale ruimte met maximaal comfort. Ook daktuinen kunnen hiertoe behoren. De projecten moeten permanent zijn en particuliere eigendom.
     
  • Medium & large residential gardens: voor middelgrote en grote residentiële projecten van elke groote. De projecten moeten permanent zijn en particuliere eigendom.
     
  • Commercial & communal gardens: Voor publieke en semi-publieke projecten nabij grote residentiële woningsprojecten, kantoren, winkels, verblijfsfaciliteiten of andere commerciële accomodaties. De projecten moeten gedeelde of commerciële eigendom zijn.
     
  • Public Space: voor alle landschapsarchitectuur projecten in de publieke ruimte zoals openbare pleinen, parken en andere publiek toegandelijke domeinen. De projecten mogen geen private eigendom zijn.

(Deelnemende projecten moeten Vande Moortel kleiklinkers bevatten en uitgevoerd zijn na januari 2016)

 

Hoe deelnemen?

Vul volgend formulier in voor eind 15 oktober 2021. Ter ondersteuning van uw kandidatuur kunt u posten, tweeten, pinnen of instagrammen met de #ClayPaverAwards.

GERELATEERDE DOSSIERS