Doorzoek volledige site
05 mei 2021

Karting des Fagnes kiest voor optimale hygiëne met Schell producten

Illustratie | Schell
Illustratie | Schell
Illustratie | Schell

De Karting des Fagnes in Mariemburg kende sinds haar oprichting in 1987 een voortdurende groei bij fans in de karting en heeft reeds verschillende nationale en internationale kampioenschappen mogen organiseren. Niet minder dan 50.000 mensen bezoeken elk jaar deze piste en dit aantal blijft gestaag groeien. Hierdoor moest de piste zelf ook steeds verder groeien om deze stroom aan bezoekers steeds de meest optimale services te kunnen bieden.

Ook op vlak van sanitair is het een uitdaging om deze stroom bezoekers de baas te kunnen, tijdens events, weekend of vakantie stijgt het aantal bezoekers. Men koos hier voor een systeem dat de hoge frequentie aankan en dat toch goed scoort op vlak van hygiene.

Alle armaturen moeten dus de mogelijkheid hebben om dit intensieve gebruik te weerstaan. Daarnaast moeten deze armaturen ook vandalismebestendig zijn.

 

De gebruikte Schell-producten

  • Schell Modus E wastafelkranen
  • Schell Edition E urinoirespoelers

Voor het kraanwerk werd gekozen voor de Modus E reeks van Schell. Deze stijlvolle contactloze kraan met infraroodsensor zorgt voor een optimaal waterverbruik waarbij het waterverbruik met meer dan 62% verminderd wordt. De Modus E beantwoordde aan de hoge eisen die Marienburg vroeg. Daarnaast is de Modus E ook vandalismebestendig aangezien de hele behuizing uit massief metaal gemaakt is met verchroomde oppervlaktes.

Daarnaast verzekeren de Schell Edition E urinoirespoelers ook het hoogste niveau aan hygiëne en betrouwbaarheid. De sensoren detecteren wanneer een persoon aanwezig is en activeren automatisch de spoeling. Deze bedieningspanelen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn vandalismebestendig.

GERELATEERDE DOSSIERS