Doorzoek volledige site
10 mei 2021

De beste grip met nieuwe reeks deurtrekkers

Illustratie | © Frager
Illustratie | © Frager
Illustratie | © Frager
Illustratie | © Frager
Illustratie | © Frager

De Magnetude®-deuren van Frager zijn uitgerust met een vleugeloverdekkend systeem waardoor de deuren niet meer kromtrekken. Ze kunnen perfect gecombineerd worden met de nieuw reeks deurtrekkers. 

De Frager-deurtrekkers zijn niet doorgaand bevestigd, wat er concreet op neerkomt dat de binnenzijde van je deur een perfect egaal vlak is, dus zonder visueel storende elementen.

Het lijkt misschien voor velen onopvallend maar een mooie deur en een bijpassende deurknop bepaalt mee de sfeer en uitstraling van een woning. En toch wordt er zo weinig aandacht aan besteed. 

 

Uitgebreid assortiment

Wist je trouwens dat de deurknop één van de meest gebruikte accessoires is van een huis? Het is dus aangeraden om een deurknop te kiezen die echt bij je deur past.

Bekijk daarom het uitgebreide Frager-assortiment. Van klassiek tot tijdloos, minimalistisch of modern, voor elke woonstijl vind je zeker iets. Een verdoken handgreep zorgt voor een stijlvol strakke look en is toch zeer praktisch. De voordeur een andere look geven kan ook met ledverlichting.