Doorzoek volledige site
17 mei 2021

Het parallelle schuifsysteem heruitgevonden met Synego Slide

Illustratie | REHAU
Illustratie | REHAU

Grote parallelle schuifsystemen combineren ontwerpvrijheid met een aangenaam leefklimaat. De grote glazen elementen fungeren als een natuurlijke verbinding tussen binnen en buiten.

Architecten en planners profiteren hiervan, omdat overeenkomstige systemen de perfecte basis vormen voor moderne mogelijkheden en nieuwe ruimte- en woonconcepten. De schuiframen en -deuren van het Synego Slide-profielsysteem van REHAU bieden flexibiliteit en toegevoegde waarde.

 

Aangenaam woongevoel

Synego Slide voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van esthetiek en vormgevingsvrijheid, alsook aan de strengste eisen inzake waterdichtheid, draagvermogen, bewegingsvrijheid, veiligheid en vooral duurzaamheid.

De tot 4 x 2,6 meter grote elementen passen niet alleen harmonieus in de vormgeving van de ruimte, maar dragen met hun hoge schuifcomfort bij het openen en sluiten ook bij tot een aangenaam woongevoel. En dit goede gevoel duurt verder aangezien Synego Slide beschikt over een weerstandsklasse tot RC2.

 

Duurzame oplossing

REHAU beschouwt duurzaamheid als een essentieel kenmerk van zijn oplossingen. Het is een overtuiging en een verplichting die voortvloeit uit een gevoel van verantwoordelijkheid tegenover de toekomstige generaties.

Raamprofielen met het EcoPuls label bevatten reeds een gerecycleerd aandeel tot 75% en staan voor een positieve ecologische voetafdruk. Synego Slide is het resultaat van deze houding.

GERELATEERDE DOSSIERS