Doorzoek volledige site
07 juni 2021

'Energy for life' met de GROHE douchesystemen

Illustratie | © Grohe

Voor GROHE primeert puur douchegenot: drie innovatieve en hoogwaardige douchesystemen bieden puur doucheplezier voor elk budget. Deze zijn geschikt voor alle douchegewoontes: door de combinatie van thermostaat, hoofddouche en handdouche leveren GROHE douchesystemen slim 3 in 1-waterplezier.

Nooit eerder waren we zo bewust bezig met ons welzijn en onze gezondheid. Tegenwoordig brengt iedereen meer tijd door thuis en hechten we meer dan ooit belang aan kleine, maar cruciale verzorgingsrituelen om onze batterijen op te laden. De badkamer is vaak de beste plek voor me-time, waarbij douchen een heerlijke bron van energie vormt. Douchen vitaliseert 's ochtends, verfrist na een intensieve training of fysiek werk overdag en ontspant 's avonds.

GROHE's assortiment van douchesystemen biedt op elkaar afgestemde hoofd- en handdouches in combinatie met een thermostaat die voldoen aan elke douchewens. Tegelijkertijd maken intelligente functies en innovatieve technologieën zoals GROHE EcoJoy een duurzamere levensstijl mogelijk. 

 

Shower power voor een energieboost 

Het GROHE Tempesta 250 douchesysteem is met zijn 250 mm diameter een minimalistisch opgevatte hoofddouche. De regendouche is verkrijgbaar in een ronde of vierkante vorm. Het systeem wordt vervolledigd door de Tempesta Cosmopolitan 100 handdouche en een thermostaat uitgerust met GROHE TurboStat-technologie die ervoor zorgt dat het water een constante temperatuur heeft zonder onaangename schommelingen.

Een extra highlight van de slanke hoofddouche: GROHE EcoJoy. Deze technologie bespaart water zonder afbreuk te doen aan de doucheprestaties. 

Het vernieuwde GROHE Euphoria douchesysteem maakt douchen nog aangenamer met de 260 mm hoofddouche. GROHE Euphoria 260 mm wordt geleverd met drie straalsoorten of met de royale 310 mm variant. De douche-ervaring is helemaal compleet met de Euphoria 110 Massage handdouche. Voor maximale veiligheid is de thermostaat uitgerust met GROHE CoolTouch-technologie om te voorkomen dat het productoppervlak heet wordt tijdens het douchen. Bovendien garanderen de handgrepen een nauwkeurige watercontrole, zelfs met zeephanden. Perfect voor het upgraden van je bestaande badkamer, want de systemen worden allemaal geleverd met het GROHE FastFixation-systeem waarmee je de bevestiging makkelijk kan aanpassen aan bestaande boorgaten voor een soepele en snelle installatie.

Het GROHE Rainshower SmartActive douchesysteem is uitgerust met een slimme handdouche. Dankzij de SmartTip-bediening kan je met slechts één vingerbeweging schakelen tussen drie straalsoorten. Bovendien minimaliseert GROHE DripStop het hinderlijk druppelen na het uitschakelen van de handdouche in douchestand Rain of Jet . De bijpassende hoofddouche van 310 mm levert water met een constante temperatuur zonder onaangename verrassingen.

GERELATEERDE DOSSIERS