Doorzoek volledige site
10 juni 2021

Schrijf je nu in voor Mijn Thuis Op Maat 2021

Illustratie | Luc Roymans

Op zondag 26 september 2021 organiseert Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) een nieuwe editie van Mijn Thuis Op Maat. Tijdens deze openhuizendag krijgen architecten de kans om toekomstige bouwers en verbouwers te verwelkomen in een gerealiseerde woning. Naast de unieke architectuurbeleving staat het verhaal van de mensen achter het ontwerp centraal. Dankzij Mijn Thuis Op Maat vinden tal van (ver)bouwers jaarlijks de ontwerper voor hun droomwoonst. Inschrijven met een creatief project (nieuwbouw of renovatie) kan nog t.e.m. 20 juni via deze website. Ook een volledig digitale deelname is dit jaar mogelijk.

Mijn Thuis Op Maat is toe aan zijn vierde editie. Creatieve, innovatieve architectuur staat centraal tijdens het event. Naar goede gewoonte krijgen bezoekers niet alleen de kans om binnen te kijken, maar kunnen ze ook praten met de architect en de bewoners. Aan dat unieke recept wordt dus niet gesleuteld… Wel is er dit jaar een extra ‘virtuele’ troefkaart: naast de openhuizendag kunnen architecten ook digitaal de deuren openzwaaien. 

 

Openhuizendag - 26 september

Persoonlijk contact tussen architecten en bouwheren blijft cruciaal voor een goede samenwerking. Nu dat terug mogelijk is na een lastig coronajaar, wil NAV die ontmoetingen volop aanwakkeren. De openhuizendag op zondag 26 september is een uitgelezen moment om bezoekers rechtstreeks te tonen hoe je als architect omgaat met ruimte, verhoudingen, sfeer, materialen, indeling, ... En niet gevreesd: wie meedoet aan de openhuizendag krijgt ook alle voordelen van de digitale editie!

                                                                                        

Een digitale beleving?

Architecten kunnen er ook voor kiezen om een project 100% digitaal open te stellen. Via woord, beeld en geluid wandelen toekomstige bouwheren vier weken lang het project virtueel binnen. Deel je video-rondleiding met duizenden bezoekers, vertel je verhaal in een inspirerende podcast en babbel via een videocall met geïnteresseerde mensen … Mijn Thuis Op Maat 2020 bewees dat ook een digitale deelname duizenden geïnteresseerden kan verleiden. Die mogelijkheid biedt NAV dus opnieuw aan in 2021.

 

Inschrijven

Architect? Interieurarchitect? Zin om uit te pakken met een gerealiseerde woning? Schrijf je dan nu in via deze link