Doorzoek volledige site
23 juni 2021

Mosa Stage: een podium waarop het leven zich ontvouwt

Illustratie | © Mosa

Mosa Canvas heet vanaf nu Mosa Stage. Met deze nieuwe naam wordt de tegelserie uitgebreid met een nieuw, groter formaat. Hiermee krijgt de collectie nog meer toepassingsmogelijkheden voor onderscheidende, high-end projecten. Van een klein canvas tot een groot podium waar verhalen ontstaan en worden gedeeld.

Mosa Stage ondersteunt elk ruimtelijk concept door het interieur subtiel, maar overtuigend te accentueren. Het nieuwe formaat van 90 x 90 centimeter inspireert ontwerpers een podium te creëren voor tal van functies. Een podium waarop het leven zich kan ontvouwen. Mosa Stage geeft dat gevoel van kwaliteit en comfort, maar eist niet alle aandacht op. Een afgewogen balans tussen grootsheid en subtiliteit.

 

Onderhoudsvriendelijk en slipvrij

Een granulaatmix met keramische vlokken in verschillende maten en pigmenttonen geven elke tegel karakter. Het vloeroppervlak lijkt van een afstand een gelijkmatig geheel, maar in feite is het een rijke optelsom van lagen en details. Dit maakt dat de tegels vloeiend opgaan in hun omgeving en dat het oog niet in een bepaalde richting wordt gestuurd.

Met het verfijnd glinstereffect, het reliëfdesign en de coating, vormen de tegels een onderhoudsvriendelijk en slipvrij oppervlak. Deze kenmerken maakt de Mosa Stage-serie geschikt als vloer in multifunctionele, drukbezochte ruimtes, zoals winkels, treinstations en openbare gebouwen.

GERELATEERDE DOSSIERS