Doorzoek volledige site
15 september 2021

Kamerbreed schuifraam in vernieuwd appartement

Illustratie | © Belisol

Leonardo en Bram vernieuwden dit appartement in hartje Antwerpen van onder tot boven. In de plaats van het oude aluminium schuifraam kwam er een nagelnieuw schuifraam van Belisol in een meer hedendaagse uitvoering. Nu verhuren ze de comfortabel ingerichte ruimte aan citytrippers.

De grote voordelen van aluminium zijn dat het een erg strakke uitstraling geeft, het enorm onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Bovendien is aluminium uitermate geschikt voor grote glaspartijen waardoor de materiaalkeuze van Bram en Leonardo snel gemaakt was.

Bij een schuifraam zijn er geen openslaande vleugels die ruimte innemen waardoor dit de ideale oplossing vormt voor dit gezellige appartement. En via de sleutel in de raamkruk doet u het raam veilig op slot. 

 

Nauwkeurige plaatsing

De plaatsing van het nieuwe schuifraam was geen evidentie. Het appartement bevindt zich in een erg smalle straat. Maar met de hulp van een schaarlift werd het oude raam vlot vervangen door een nieuw exemplaar.

 

Rust in hartje Antwerpen

Ondanks dat het appartement zich in het centrum van Antwerpen bevindt, heb je er weinig last van het stadsgeluid, dit dankzij de dubbele beglazing.

 

Doordachte inrichting

Het appartement van Bram en Leonardo biedt alle comfort maar is niet erg groot waardoor ze extra veel aandacht hebben besteed aan de inrichting. Doordat de kamers overwegend wit zijn heerst er toch een erg ruim en luchtig gevoel. De zwarte accenten zorgen voor een stijlvol geheel. En dat valt duidelijk in de smaak. Het appartement wordt namelijk verhuurd via Airbnb en de reservaties lopen vlot binnen.

 

Dit renovatieproject in detail:

  • Product: aluminium schuifraam 
  • Type: ZIO duorail 
  • Glas: dubbel glas 
  • Kleur: wit aan de binnenzijde, naturel aluminium aan de buitenzijde 

GERELATEERDE DOSSIERS