Doorzoek volledige site
11 oktober 2021

Ventilair Group focust op Install Day op comfort en installatiegemak

Komfovent Domekt R Illustratie | Ventilair Group
Uniflexplus+ 69 Illustratie | Ventilair Group
Vent-Axia Svara Illustratie | Ventilair Group

Dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector is al sinds een aantal jaren Install Day. Ventilair Group is dan ook opnieuw bijzonder trots hier deel van uit te maken. Dit jaar stelt de ventilatiespecialist vier noviteiten voor op stand 155 (tent 1). Daarnaast vertelt Ventilair u ook graag over de projecten voor 2022 en de oplossingen van het bedrijf voor onder andere scholen en werkplekken.

Komfovent Domekt R

Met de ultra-efficiënte Komfovent Domekt R plug-and-play ventilatie-units legt Ventilair absolute prioriteit bij comfort voor de gebruiker dankzij vooruitstrevende warmtewieltechnologie. De reeks biedt een oplossing voor 50 m3/h tot 700 m3/h en bevat units voor horizontale, verticale en wandmontage.

 

Vent-Axia Multihome

Het nieuw C-systeem 'Vent-Axia Multihome', met geavanceerde vraagsturing, komt dan weer tegemoet aan de noden van de vervangings- en renovatiemarkt. Zijn ingebouwde CO²-sensor en uitbreidingsmogelijkheden met betrouwbare draadloze en bekabelde schakelaars en sensoren transformeren een woning tot een volledig ecosysteem.

Eenvoud in installatie staat centraal, door de compatibiliteit met het flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus+.

 

Vent-Axia Svara

De topper op gebied van badkamerventilatoren en bovendien de stilste op de markt. Svara is vanaf heden beschikbaar in het mat zwart. Svara Black is de stijlvolste oplossing voor elke badkamerrenovatie en werkt dankzij geïntegreerde vochtsensor en licht-/aanwezigheidssensor ultra-economisch. Svara Black kan ook app-gestuurd worden en kan geplaatst worden in AREI zone 1.

 

Uniflexplus+ 69

Ten slotte is Ventilair Group met Uniflexplus+ 69 geheel klaar voor een toekomst van lagere luchtsnelheden (2,5 m/s) en verhoogd (akoestisch) comfort, met behoud van eenvoud, flexibiliteit en luchtdichtheid.

GERELATEERDE DOSSIERS